2022 yılında hangi ticari araçlar piyasaya sürülecek?

2022 yılında hangi ticari araçlar piyasaya sürülecek?
  • Genel
  • 4 Ocak 2022 18:48

2021 yılı otomotiv piyasası için oldukça zorlu geçti. Pandemi ve tedarikte yaşanan problemler bir çok markayı zora soktu. Peki 2022 yılında ne olacak?

2021 yılını geride bıraktığımız şu günlerde çok az marka yeni modellerini bu zorlu şartlar altında ortaya çıkardı. Pandeminin etkileri hale sürüyor ancak, 2022 yılında ortaya çıkacak olan otomobiller listesi sayesinde bu yılın oldukça yoğun geçeceği aşikar. Peki, 2022 yılında hangi ticari araçlar piyasaya sürülecek?

Fiat Scudo

Fiat’ın uzun süre sessiz kaldığı segmente yeni bir üye geliyor. Scudo adı verilen model 2022 yılının ikinci çeyreğinden itibaren satışa çıkacak. 

Ford E Transit

Hafif ticari segmentte elektrikli modeller ile yoluna devam eden Ford, Transit’in tamamen elektrikli versiyonunu 2022 yılının üçüncü çeyreğinde tanıtacak.

Hyundai Staria

Hyundai farklı segmentlerde ortaya çıkardı otomobillerle adından sıkça bahsettiriyor. İddialı olan bir diğer model ise Staria. Modelin 2022 yılının ikinci çeyreğine doğru çıkması bekleniyor. 

Iveco Daily

Hafif ticari segmentinde başarılı oyuncuları olan Iveco, bu iddiasını sürdürmek için Daily ailesini yeniliyor. Model 2022 yılının ilk çeyreğinden itibaren ortaya çıkacak.

Renault Traffic

Hafif ticari segmentinde başarılı modeller üreten marka, Traffic modelini yeniliyor. Model 2022 yılının ilk çeyreğinden itibaren satışa sunuluyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ