2021 Renault Trafic kameralara yakalandı

2021 Renault Trafic kameralara yakalandı
  • Genel
  • 16 Nisan 2020 13:24


2019 yılında yenilenen, mevcut Renault Trafic’in birkaç yıl daha yoluna devam edecek. Ancak kameralara yakalanan bu kamuflajlı örnek kafaları karıştırdı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı 2021-renault-trafic-6.jpg

Farklı planlar var

Bununla birlikte, Fransız otomobil üreticisinin, orta ölçekli minibüsü için farklı planları var gibi görünüyor. Bir test prototipi, İskandinavya’daki soğukta test edildi. Modelin ön bölümü tamamen kamuflajlı olarak görüntülendi. Ancak kamuflaj altında bile ön taraftaki tamponun, ızgaranın ve farların değişik olduğunu görebilirsiniz.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı 2021-renault-trafic-1.jpg

Farklar neler?

Selefi ile karşılaştırıldığında, kaput biraz daha uzundur ve sonuç olarak motor bölmesinde daha fazla alan açarak biraz kaldırılmıştır. Bu muhtemelen Renault’nun hafif ticari aracı elektriklendirmeyi planladığının bir göstergesi. Ek olarak amaç onu tamamen elektrikli Mercedes-Benz eVito’ya daha uygun fiyatlı bir alternatif olarak konumlandırmak istemesi anlamına geliyor. Yeni Trafiğe gelince şirketin benzer planları olup olmadığını henüz bilmiyoruz, ama asla asla demeyin.

Omuz hattı, arka kapılar, arka lambalar, tampon ve hemen hemen her şey, yerini alacağı Trafic ile birebir aynı. Ancak tanıtıldığında daha farklı şeyleri görmeyi hepimiz bekliyoruz. Özellikle iç kokpitte önemli değişimlerin sunulacağı da tahmin ediliyor. Burada yeni bir direksiyon simidi, gösterge paneli ve bilgi-eğlence sisteminin olması muhtemel gözüküyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ